wróbel Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Czy to normalka że programy\bios pokazują mi 1023mb pamięci??Czy może moja pamięc jest w małym stopniu uszkodzona??Kupiłem ją całkiem niedawno ale dopiero teraz rzuciło mi się to w oko-niewiem jak było na początku.Powinienem ją reklamować?? ps.Są to hynixy D43 2x512... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 normalka. Mi pokazuje 511 MB a mam 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Dzięki za odpowiedź-ulżyło mi.Już myślałem że będą problemy z odsyłaniem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a nawet jesli to nienormalne to co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 a nawet jesli to nienormalne to co z tego? 1288168[/snapback] hmm, no 1mb pamięci to bardzo duużo!!;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 chcesz to ci moge wyslac poczta 1.4 mega pamieci. nawet da sie ja zabezpieczyc przed zapisem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...