Skocz do zawartości
djtomas

Enermax Eg435ax-vhb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Gdzie można najtaniej kupić ten zasilacz?

Ja znalazłem tutaj najtnaiej http://www.balta.pl/opis.php3?ID=12752

Czy zasilacz jest bardzo głośny?

Jak wypda w porównaniu z Taganem, Neoteckiem pod względem ciszy?

Prosiłbym o kontakt użytkowników tego zasilacza:

djomas@o2.pl

GG:8870002

POzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze no to ja przepłaciłem o 20 zł za 380 W hehe, chyba taniej już nie znajdziesz. Co do głośności na najniższych obrotach i przy niewielkim obciążeniu jest ciężko go usłyszeć ale jak się trochę rozgrzeje to blower daje o sobie znać tak powyżej 1600 rpm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zmowilem go e zeszlym tygodniu u nich i czekam na dostawe bo nie mieli ich u siebie na magazynie i musieli od dystrybutora sciagac. mam nadzieje ze nie bedzie glosny i zrobilem dobry wybor. chociaz moze ten nowy chieftec 410W tez bylby dobry, ma dwie linie(chyba) pci-e i atx2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj przyjechal do mnie ten zasilacz i... nie dziala. nie wiem co sie dzieje. po prostu nie wstaje. nie mam zadnego pojecia dlaczego, to bardzo dziwne gdyby byl padniety. zauwazylem jednak dziwna rzecz ze nie ma jednego pina we wtyczce zasilania, czy ktos kto ma taki zasialcz moze mi powiedziec czy ma tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi