djtomas Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam! Gdzie można najtaniej kupić ten zasilacz? Ja znalazłem tutaj najtnaiej http://www.balta.pl/opis.php3?ID=12752 Czy zasilacz jest bardzo głośny? Jak wypda w porównaniu z Taganem, Neoteckiem pod względem ciszy? Prosiłbym o kontakt użytkowników tego zasilacza: djomas@o2.pl GG:8870002 POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Kurcze no to ja przepłaciłem o 20 zł za 380 W hehe, chyba taniej już nie znajdziesz. Co do głośności na najniższych obrotach i przy niewielkim obciążeniu jest ciężko go usłyszeć ale jak się trochę rozgrzeje to blower daje o sobie znać tak powyżej 1600 rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ja zmowilem go e zeszlym tygodniu u nich i czekam na dostawe bo nie mieli ich u siebie na magazynie i musieli od dystrybutora sciagac. mam nadzieje ze nie bedzie glosny i zrobilem dobry wybor. chociaz moze ten nowy chieftec 410W tez bylby dobry, ma dwie linie(chyba) pci-e i atx2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dzisiaj przyjechal do mnie ten zasilacz i... nie dziala. nie wiem co sie dzieje. po prostu nie wstaje. nie mam zadnego pojecia dlaczego, to bardzo dziwne gdyby byl padniety. zauwazylem jednak dziwna rzecz ze nie ma jednego pina we wtyczce zasilania, czy ktos kto ma taki zasialcz moze mi powiedziec czy ma tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 powinno nie być pina :) już ktoś miał na forum taki problem poszukaj a jak nie rozwiążesz problem to oddaj zasilacz POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Może pomożę http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=116123&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...