mokanek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Witam na poczatku powiem ze SZUKALEM i nic mam pamieci samsunga 512Mb w 1 kosci 333Hz... plyta 8k5a2 epox i problem jest taki ze jak w bios mam wybor normal fast fastest i turbo to na 2 ostatnich komputer jest niestabilny.. Na normal pokazuje mi ddr 266Hz dopiero na Fast 333Hz... Nie znam sie na tym ale jak ustawic by bylo ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Płytę mam podobną ale pamiątki inne w każdym razie ustawienia mam takie: Turbo 166Mhz CL 2 Timingi 0,5ns I wszystko śmiga, żadnych zwiech czy bluescreenów a dodam, że nie podnosiłem napięcia pamiątek ale Ty możesz spróbować podnieść napięcie może pomóc. Jeżeli nie da rady to jedna na to rada spylić ten ram na Allegro o zamienić na coś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...