TA_DEK-T1 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) szukam biosu do tej płyty jak w temacie Kob Mercury 635 Tfsx na stronie producenta nic nie ma Czy ktoś coś wie ? a może ktoś ma taki? Gdzie szukać? :mur: Edytowane 20 Lutego 2005 przez TA_DEK-T1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Czy plyta dziala? Jezeli tak to zostaw ja w spokoju. To jest OEM ECS, a dokladnie modelu p6s5at http://www.ecsusa.com/products/p6s5at.html Ale wersja biosu w kobianie jest duzo starsza niz ta od p6s5at, wiec jak chcesz wgrac to na wlasna odpowiedzialnosc (pewnie nie bedzie dzialac :P) Jezeli plyta juz nie dziala i potrzebujesz biosu to wyslij mi wiadomosc prywatna z adresem maila to Ci przesle oryginalny bios od niej :-) Edytowane 20 Lutego 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TA_DEK-T1 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czy plyta dziala? Jezeli tak to zostaw ja w spokoju. To jest OEM ECS, a dokladnie modelu p6s5at 1288461[/snapback] Płyta właśnie nie działa i chcę ją postawić na nogi Jeli można to prosiłbym o przesłanie orginału na maila - gtcomp@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...