adi_em Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Mam do schłodzenia i wyciszenia Gigabyte 9600Pro. Jak wiecie cooler na im jest cholernie głośny. Tylko jego u mnie słychać. Narazie wyłączyłem go, posmarowałem ArcticCeramique i chłodzi go 8cm GlacialTech Silent Blade (śiwetna rzecz). Ale to taka prowizorka. Zastanawiam się nad Arctic Cooling VGA Silencererm którymś. I tu mam pytanie. Czym różni się ARCTIC COOLING - ATI Silencer 1 od ARCTIC COOLING - ATI Silencer 2 . czy może lepiej wziąć ARCTIC COOLING - Vga Silencer Rev.3 i czym on się różni od wyzej wymienionych modeli. Z góry dzięki!!! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czym się różnią? Tak z grubsza to wystarczy na strone producenta wejść: http://www.arctic-cooling.com/vga1.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) tyle to ja sam wiem. a wszyscy wiemy ze w internecie różne rzeczy piszą. Chodziło mi też o opinie użytkowników. Hałas, wydajność, problemy, obroty, wykonianie, jaki do mojej karty najlepszy... tego typu rzeczy. Edytowane 21 Lutego 2005 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 to zapytam inaczej. Któy z Silencerów Arctic'a będzie lepszy do mojej karty - Gigabyte Radeon 9600Pro. i czy będzie pasował. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 VGA Silencer rev.3 będzie pasował na tego radka, bo sam mam takiego z tym silencerem, ATI Silencer 1 nie będzie pasował (2 elementy karty przeszkadzają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 OK! a który polecasz. rev.3 dobry jest, nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Tak, rev 3.0 jest tania i dobra, masz regulacje obrotów, na najniższych obrotach jest niesłyszalny, a na normalnych też cichy. Te nowe silencery nie mają takie regulacji i są głośniejsze. Poza tym taki silencer obniża sporo temp. rdzenia grafy. Moim zdaniem za tak niską cenę jest to najlepsze chłodzenie do radków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...