sylpot Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 :mur: Może ktoś mi pomóc. Od jakiegoś czasu na pulpicie mnożą mi się ikonki o nazwie RY", DU". Nie dają się usówać, ani nic z sobą robić. Czy ktoś może wie co to za wirus czy jakiś robak. Pomocy!!!!!!!!! Zrozpaczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 JA osobiscie obstawiam jakiegos "robaczka" :), proponuje programi AD-Aware + dobry antywir (do wyboru do koloru, ja uzywam avasta darmowy i narazie mnie nie zawodzi). Proponuje tez unikania stron z crackami ,xxx ;P itd. tam az roi sie od takich smieci. Zajzenie do autostartu, co sie uruchamia przy wlaczeniu kompa tez by sie przydalo, sluzy do tego np: programik startup menager, powylanczac co podejzane. No to by bylo na tyle rzycze powodzenia. A i taka rada na przyszlosc bez antywira, Firewala, AntySpy weara czy jak to sie tam zwie nie radze wchodzic na neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MentosOvsky Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja też jestem za przejechaniem twardziela antywirkiem! Proponuję program antywirusowy NOD32 - najlepszyyyyy!!!! :) I nie spowalnia pracy kompa!!! Można powiedzieć "DOTKNIJ NIE POCZUJESZ LAKIERU" :lol: !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...