szaher Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 możecie mi pomóc kiedy pisze w wordzie badź w word padzie system mi się cały zawisza moge go jedynie zresetować na twardo co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ciesz sie ze jestem mily bo u innych za tak wyczerpujaca informacje dostal bys opierd**** Ja wiem ze jestes nowy ale nikt tu nie jest jasnowidzem i niewie jaki masz system jaka jest twoja konfiguracja komputera. Kiedy problem zaczal sie pojawiac, czy dzieje sie tylko tak w tych 2ch aplikacjach?, czy instalowales wczesniej jakies programy nieznanego pochodzenia itp... Czy jak sie system zawiesza to wyskakuje jakis komunikat czy tylko jest zwis??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaher Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 hej mam win xp prosesor1,1 celeron zawiesz sie zawsze gdy troche napisze pamieć mojego komputera 256 igdy pisze to mi cały system staje ale w exelu już moge pisać duzo i się nic nie dzieje co jeszcze chcesz wiedzieć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 coby nyny nie zdazyl Cie objechac ;) juz Ci mowie: 1) podaj dokladne info o twoim kompie - popatrz na podpisy uzytkownikow 2) czy zanim zaczelo sie cos dziac insatlowales nowy soft lub jakis hardware 3) sprawdzales czy nie masz wirusow i adware? 4) czy w innych programach tez masz problem czy tylko w office 4a) jezeli tylko offiice to czy probowales go zainstalowac jeszcze raz czzy nie ;) 5) jak dlugo uzywales kompa zenim Ci sie cos zwalilo (czytaj jak "stary" masz system (czytaj kiedy ostatni raz instalowales win)) 6) zwis jest taki ze muszisz hardwareowo wylaczac kompa, czy wystarczy zrobic alt+crtl+del i wylaczyc proces w managerze urzadzen itd itp nikt z nas nie jest jasnowidzem i na podstawi tak szczatkowego opisu nic nie zdzialamy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak na moje oko to masz "syf" w systemie (ten topic + problemy z przeglądarką). Radzę go porządnie wyczyścić - przeskanuj go antywirusem, antyspyware, hijackiem, wywal z msconfig niepotrzebne procesy. Zainstaluj jakiegoś firewalla i przestań używać IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaher Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 mam te odpowiedzi w punktach 1.co to są podpisy 2.nic nie instalowałem wcześniej 3.nie mam wirusów ani adware 4.w innych programach też mam problem 5.bedzie gdzieś 6-mca od przeinstallki systemu i wtedy się zaczeło psuć chyba, miałem wcześniej xp i nic nie było 6.Jeżeli się robi zwisto muszę go retartować na twardo może coś wam pomogłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Sciagnij z internetu proram memtest86 zrob sobie w nim dyskietke startowa i zapusc go podczas startu kompa. Calkiem mozliwe ze to wina pamieci. Jesli program pokaze jakies ERRORY to masz juz prawdopodobnie odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 też bym obstawiał pamięć ew. posłuchaj czy Ci dysk jakoś dziwnie nie rzęzi a może otwórz bude i sprawdz czy weszystkie wiatraki się kręcą ps u mnie podpis zaczyna się od: SL75-FRN2-L (ver.E) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaher Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 hej powiedzcie mi jak mam uruchomić tem memtest86 zrobiłem dyskietke startową zkopiowałem na nią ten memtest i co dalej ?? odpalam z dysku startowego i co mam wpisać dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nic nie wpisuj. Ustaw w biosie bootowanie z flopa i czekaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaher Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 wiesz ale ja naprawde jestem początkujący niewiem jak ustawić w biosie botowanie moze jest jakaś stronka na ten temat . nie chce ci zabierać czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 wszystko zależy jaki to bios gdzieś będziesz miał boot cośtam - ustawiasz jako forst floppy i leci :) jezeli jest problem w wiekszości programów to moze sygnalizować ze masz problem z hardware :? ale oczywiście niekoniecznie jak Ci sie chce to jak skończysz wojnę z memtestem to przeinstaluj sobie system albo zaproś kumpla, lub kumpelę :wink: co sie zna troche na temacie i na pewno Ci pomoże uwaga jeszcze jedna - swoje posty mozesz usuwac, a ja widze ze sa tu dwa takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...