al1eneQ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Witam! Posiadam nokie 6820 oraz laptopa :) chcialem zrzucic fotki z telefonu na laptop, niestety nie moge tego zrobic :(. Mianowicie wlaczam polaczenie > podczerwien w telefonie ; wybieram obrazek > wyslij przez IR ;) i ?! i nic nie mozna przeslac. :( przykladam telefon w roznych odleglosciach nawet gdy sie stykaja tez nic :| swoja droga ze nie zawsze mi znajduje telefon w laptopie ale gdy znajduje tez nie mozna przeslac albo nawet gdy nie ruszam telefonu z miejsca nagle przerywa polaczenie znika ikonka w trayu i papa :(. Czy ktos moze mi pomoc ? :( Edytowane 21 Lutego 2005 przez al1eneQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 W taki sposob to tylko przeslesz wizytowke... Skozystaj z Oxygen'a lub MobiMB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 W taki sposob to tylko przeslesz wizytowke... Skozystaj z Oxygen'a lub MobiMB 1289476[/snapback] Nie prawda, jeśli irda działa poprawnie to mozesz wysyłać co Ci sie tylko podoba ( znaczy sie co tylko telefon umożliwia) ja np nie mam problemów z przesyłaniem fotek i obrazków z 6810 do kompa. Sprawdź czy działa Ci poprawnie irda w laptopie bo to prawdopodbnie jest wina tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...