Stranger-ówa Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Nie wiem co sie stalo wczoraj wszystko dzialalo normalnie.Dzisiaj rano wlaczam komputer i nic.Chodzi o to ze pod komputer mam podlaczoną wieże wraz z głosnikami i własnie przez nią słucham muzyki ,zawsze dzialalo wszystko poprawnie a dzisiaj nic?Jak wlaczam muzyke z radia czy z plytki cd przez wieze dziala ok,ale mp3 z komputera lub chociazby film nie ma wogole głosu.Nie mam pojecia co mogło sie stac.Błagam pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Na poczatek sprawdz regulacje glosnosci: Start-Ustawienia-Panel Sterowania-Dzwieki i urzadzenia Audio-Zaawansowane i tam sprawdz czy masz wszystkie wskazniki na górze a głownie Line IN (Wejście Liniowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stranger-ówa Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Na poczatek sprawdz regulacje glosnosci: Start-Ustawienia-Panel Sterowania-Dzwieki i urzadzenia Audio-Zaawansowane i tam sprawdz czy masz wszystkie wskazniki na górze a głownie Line IN (Wejście Liniowe) 1289115[/snapback] Dziękuje bardzo.Pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...