pawelkostrze Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 zakupiłem dzisiaj ten zasilacz tagana http://pcprojekt.pl/index.php?str=katalog_...id_produktu=431 niestety po podłączeniu wszystkiego komputer nierusza Crying or Very sad jaki jest powód tego podłaczyłem stary i wszytsko chodzi jak trza!! mam atlona 2600, radek 9800 i płyte MSI K7N2 Doradzcie Prosze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Nie chcialbym byc niegrzeczny, ale takie pytanie czy wlaczyles pstryczek " ON " na zasilaczu ?? Taka mala blachostka ale przy podnieceniu jakie wystepuje gdy sie kupuje jakas nowa rzecz mozna przeoczyc taki malutki szczegolik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 a podłaczyles wszystko jak trzeba??? tzn. przewod 20pinowy(czarny) do plyty glownej ORAZ przewod p4 4 pinowy(niebieski)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...