Zuzlinho Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam wszystkich! Czlowiek jest głupi i czasem pochopnie podejmuje decyzje. Chciałem zainstalowac najnowszą wersje Alcoholu 120% ale podczas instalacji napisało mi że musze odinstalować starą wersje. Kiedy tego próbowałem wyskoczył jakiś bład więc pozbyłem się starszej wersji ręcznie tzn. Skasowałem katalog w którym był zainstalowany program plus wpisy w rejestrze. udało mi się zainstalować Najnowszą wersje i niby wszytsko gra i buczy ale : POZOSTAŁ WIRTUALNY NAPED CDROM (AVX) z poprzedniej wersji Alcoholu i został utworzony nowy. Za rzadne skarby nie mogłem się pozbyć tego pozostałego napędu który jest widoczny ale nie da się go nawet wykorzystać. Postanowiłem odinstalowac wersje najnowsza z myslła że może podczas deinstalacji usunie jakieś dziwne wpisy do AVX - lipa znowu bład z odinstalowaniem. Wkurzyłem się skasowałem jeszcze raz "po chamsku" usunełem wpisy w rejestrze i odkryłem że są wpisy do AVX ale niestety nie da się ich usunąć. Problem teraz jest taki ze juz nie moge zainstalowac Alcoholu bo wyskakuje bład podczas instalacji ze jest jakiś konfilkt plików i takie tam i dalej mam ten pieprzony bezużyteczny wirtualny napęd. Pomóżcie jak się tego [ciach!]a pozbyć i co zrobić abym mógł zainstalowac na nowo alcohol. Wiem wiem format c: i po bólu ale napewno jest jakaś inna możliwość. HELP!!!! Z gróry dziękuje za odpowiedzi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 A próbowałeś? mój komputer>zarządzaj>menadżer urządzeń>stacje dysków>prawoklik na AXV CD/DVD-ROM>odinstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzlinho Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 tak. Z użądzeń znika ale jak dasz mój komputer to jest dalej tylko wygląda jak skrót (nie wiem jak to opisać) Po ponownym uruchomieniu wszystko wraca do sanu wyjściowego. Sam sie jakoś instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zobacz tutaj i tutaj zerknij też tu a jesli nie pomozeże przeszukaj to forum i na nim zadaj pytanie. Jest tu mnustwo fachmanów :rolleyes: od wszystkieogo co sie tyczy nagrywania, sprzetu i softu z tym związanego. Powodzenia B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...