snc Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak gram w gry i rozgladam sie np w grach fpp to tekstury tak dziwnie sie rozlaza czasami. Wczesniej to juz zauwazylem ale nie zwracalam na to takiej uwagi. Ale dzisiaj wlaczylem mafie i widac to bardzo mocno. Moze przez to ze gram w rozdzialce 1280x1024 przy odswiezaniu 60 hz? A moze mam syfny monitor?(lg flatron 775ft). Czy wina karty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Gdzie tam wina takiej karty... Jezeli dobrze Cię zrozumiałem to pewno gubi textury. Miałem cos podobnego i była to wina OpenGL-a. Pomogła mi reinstalacja detonatorów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak gram w gry i rozgladam sie np w grach fpp to tekstury tak dziwnie sie rozlaza czasami...poszukaj na forum juz kilka osob wymienialo te Gainwardy z tego powodu - m.in. chyba Nyny ale zanim "wyslesz" karte do serwisu sprawdz ja na innym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...