ChomiK Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Niedawno pisalem o splonym Duronie 1300.Udalo mi sie na szczescie dogadac z qmplem-sprawa zalatwiona.Plyta gloowna zostala wymieniona i wszystko jest GIT. Tak sobie wymyslilem zeby z tego D1300 zrobic wisiorek jakis na szyje-gadzet w stylu wczesnych BeastieBoys(pamietacie znak volkswagena na szyji MCA?) Zdjecia - niedlugo!!! pozdro...i sory ze takie smieci na forum wrzucam...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 W pierwszej chwili po przeczytaniu tyt. wątku myślałem, że lecą ceny proców w dół 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja przygotowałem się na wiadomość, o tym, że upadek AMD jest bliski... ależ mylący topic! :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 sory!!! pozostaje mi powiedziec jedynie : hyhyhy ;) pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...