Gość Przemq Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Witam !!! Mam windowsa xp sp2. Od pewnego czasu nie moge ogladac rzadnego filmu. Gdy właczam film to pojawia sie monit "brak filtru źródłowego" i film nie rusza. Instalowałem najrózniejsze kodeki i odtwarzacze, ale nic nie pomogło. Czy jedynym rozwązaniem jest format dysku?? Prosze o pomoc z z góry dziekuje za odpowiedzi!!! Pozdrowienia dla najlepszego forum na swiecie !!!! Edytowane 22 Lutego 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 wklej screena z tym błędem... odinstaluj wszystkie kodeki, i sprobuj moze allplayerem? zaktualizuj moze WMP - WMP10 p.s> jak piszesz posta i chcesz wyslac to masz takie cos jak "Sprawdz pisownię"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Mam media playera 10 i w nim właśnie jest ten bląd, czyli okienko i napis :" brak filtru zródłowego", sprawdzałem w Vplayer i wyskakuje inny monit tzn. "Invalid floating point operation" . Próbowałem już wszystkich konfigów z kodekami i dalej nic, to samo. Pomocy!!!! Edytowane 22 Lutego 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 uruchom program Gspot, załaduj jakiś film i prześledź gdzie powstaje błąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Przeinstaluj DX - może pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dzięki za pomoc , ale juz sobie z tym problemem poradziłem. Kumpel przyniósł mi jakis programik , który z rejestru usunął jakies wpisy i po uprzednim zaistalowaniu kodeków ( k-lite codek 2,26) filmy chodzą !!! Topik do zamkniecia!!!!! Pozdro dla wszystkich zwiazanych z forum !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...