andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam dysk Seagate Barracuda 7200 .7 SATA 120Gb. :D i czasmi podczas duzego obciazenia tj. np. defragmętacja Diskeeperem wydaje dziwne dzwieki takie jakby drapanie zeby nie powiezieć pie****nie :oops: (nie jakoś strasznie ale jest to słyszalne) - tak jest od nowości mam go ok 20 dni. Podczas zykłego np. wejścia do folderu jest cisza ale tylko np. włącznie gry , ta defragmętacja prowokuje dzwiek. Jeżeli to normalne to co wydaje te dzwieki ? Kolega ma dysk MAXON i tez ma podobny przypadek ale deko ciszej ... Zgóry wielkie dzięki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Też mam 120kę SATA - one po prostu są głośne ... jak szukasz ciszy to wymień na wersję IDE ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dzięki Myszaqu uspokoiłeś mnie , skoro tez tak masz to oki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 co to za firma MAXON :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...