allrogal Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam Mam problem z programem DC++. Co chwilka wywalają mnie z hubów za nie włączenie Tag'a. A ja nie mam pojecia co to takiego. W zadnych opcjach w programie nie ma włączania Tag'a :( Moze ktos wię co mam zrobic??? Z góry dzieki RoGaL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ojojoj... nie prawda!! :mur: tag w dc++ ma postac np: <++V:0.667,M:A,H:3/1/0,S:4> (widoczny jest na liscie userow, przewin ja sobie troche w prawo) i oznacza w tym przypadku: -wersja klienta dc++ 0.667 -active -na 3 hubach normal user, na 1 hubie reg user, na 0 hubach op -4 sloty jesli wywalaja cie za brak tego tag, to albo uzywasz jakiejs starej wersji dc++ albo jakiegos innego klienta, ktory albo ukrywa albo nie pokazuje tag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam! ktory albo ukrywa albo nie pokazuje tag .... co na niektórych hubach jest niedowzwolone i właśnie dlatego jesteś wywalany. Każdy hub ma swój regulamin - poczytaj go to dowiesz się jakie klienty są dozwolone na hubach, które Cie interesują. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allrogal Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dzieki wielkie. Miałem poprostu jakąś stara wersje DC bo u mni nie bylo tego taga wogóle. Ale juz sciaglem nowa i jest lux. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...