fura Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam Kolega ma w pracy dostęp do poczty a dostęp do netu ma zablokowany ( dostęp na tylko kierownik i zastępca) Założyłem mu GG i posłałem mu numer i hasło.Niestety nie działa.Czy musi ze swojego kompa sie zarejstrować ?? Co ciekawe na innym kompie też bez dostępu do neta działa GG. Może zostało założone przed odciąciem od internetu -niewiem.Czy jest jakaś możliwość żeby odpalić GG z tego kompa ?? Przyponinam że dostęp do poczty posiada . Może jakiś inny komunikator ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 No niestety raczej sie nie da :( Pewnie jest zablokowany port 80 na ktorym chodza www i 1550 od gg. Mojej siorce zablokowali gg w pracy ale stron www nie i korzysta z pepli :) Wiem, ze mozliwe jest korzystanie z gg zdalnie, ale to juz jakis kolezka co na tym sie zna powinien ci wytlumaczyc co i jak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nie pewnie tylko napewno zablokowane porty, ew serwer firmowy z poczta, i wpuszcza po lan'ie.. a netu w ogóle tam kolega nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...