MaKaR Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no więc włąsnie kumpel składa se kompa do mp3 i takich tam i dostał od dziewczyny jej starą płyte i pobuje zidentyfikowac co to za płyta oznaczenia na niej to: kolo PCI 94V-0 i 0002 w rogu plyty na wytrawionym kawlku laminatu numer35-c931-00-20 na isa jet numer j03k1aga a na kodzie kreskowym naklejonym z napisem made in china tez jest kod 9c956002743 to są wszytkie info jakie dał mi kumpel tymczasowo nie mam możliwości zobaczenia osobiście tej płyty ;/ byłbym bardzo wdzieczny za pomoc w roższyfrowaniu googlałem ale nic nie znalazłem za bardzo tylko pytanoia dzieś na jakimś forum o manuala do mvo 94v-0. płyta był pod jakiego balerona 433 albo 466 sie na slot wiem tylko tyle . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antychryst Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak możesz to daj jakąś fotę, bo to co nam podałeś to nr. fabryczny płyty. I jakieś bzdury dotyczące produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 nic nie moge nigdzie znalesc jegyna strona z pelna fraza "35-c931-00-20" bo podejrzewam ze to numer seryjny byla calkowicie po chinsku ;P. sprobuj sandra powinna wykryc co to jest. szacuneczek Tso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zapodaj sobie Everesta lun Aide to powinno Ci pokazać co to za MoBo masz !!! ---------------------------- P4E2,8@3,2(14*229)C0:( /Abit IC7-G /2x512 Hynix(2,5-3-3-6) D43/GF FX5200 Ultimate/WD Caviar 40GB/LG-DvD,LG-RW/SoundBlaster Live 5,1/LG F700B/Chiftec HPC360-302DF/Cooler Gigabyte GH-PCU21-VG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyculon Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 NIekonieczie. MOjemu kumplowi nie wykrywa Gigabyte'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 wróciłem ;) oto chodzi ze to nie moja płyta i nie mam jej jak odpalkić bo mam ją włąsnie w domu bo nie mam pamieci bez pamiątek nie chce pokazać posta jakbym mół ją odpalić to wsyztko byłoby proste tak sobie szukam i nie moge wydumać na tej płycie nie ma nic opisane ;/ na pcb napisane jest Super z ta wiekszą dziurą w R ;], na naklejce na biosie obok naklejki awarda także naklejka super, płyta jest koloru takie zółtawo-pomarańczowego wiecie jaka chyba nie :P, jest na chipsecie via vt82c693, z opisów użycia zworek wnioskuje że obsługuje fsb 100/133, ma 2 porty isa 5 pci i agp, 3 banki pamieci obok których są gniazda ide i zasilanie, gniazdo pga370, na isie nakleja copermine ready. tyle nie mam jak dac zdjecia bo nie mam cyfrówki ;/ ani od kogo pożyczyć ;/. ps. qrde co za producent baran nie napisał jaki to produkjt wrrrrr!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...