Skocz do zawartości
MaKaR

Pomoc W Rozszyfrowaniu Jaka To Płyta

Rekomendowane odpowiedzi

no więc włąsnie kumpel składa se kompa do mp3 i takich tam i dostał od dziewczyny jej starą płyte i pobuje zidentyfikowac co to za płyta oznaczenia na niej to:

kolo PCI 94V-0 i 0002

w rogu plyty na wytrawionym kawlku laminatu numer35-c931-00-20

na isa jet numer j03k1aga

a na kodzie kreskowym naklejonym z napisem made in china tez jest kod 9c956002743

to są wszytkie info jakie dał mi kumpel tymczasowo nie mam możliwości zobaczenia osobiście tej płyty ;/ byłbym bardzo wdzieczny za pomoc w roższyfrowaniu googlałem ale nic nie znalazłem za bardzo tylko pytanoia dzieś na jakimś forum o manuala do mvo 94v-0. płyta był pod jakiego balerona 433 albo 466 sie na slot wiem tylko tyle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapodaj sobie Everesta lun Aide to powinno Ci pokazać co to za MoBo masz !!!

----------------------------

P4E2,8@3,2(14*229)C0:( /Abit IC7-G /2x512 Hynix(2,5-3-3-6) D43/GF FX5200 Ultimate/WD Caviar 40GB/LG-DvD,LG-RW/SoundBlaster Live 5,1/LG F700B/Chiftec HPC360-302DF/Cooler Gigabyte GH-PCU21-VG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłem ;)

oto chodzi ze to nie moja płyta i nie mam jej jak odpalkić bo mam ją włąsnie w domu bo nie mam pamieci bez pamiątek nie chce pokazać posta jakbym mół ją odpalić to wsyztko byłoby proste

tak sobie szukam i nie moge wydumać na tej płycie nie ma nic opisane ;/

na pcb napisane jest Super z ta wiekszą dziurą w R ;], na naklejce na biosie obok naklejki awarda także naklejka super, płyta jest koloru takie zółtawo-pomarańczowego wiecie jaka chyba nie :P, jest na chipsecie via vt82c693, z opisów użycia zworek wnioskuje że obsługuje fsb 100/133, ma 2 porty isa 5 pci i agp, 3 banki pamieci obok których są gniazda ide i zasilanie, gniazdo pga370, na isie nakleja copermine ready. tyle nie mam jak dac zdjecia bo nie mam cyfrówki ;/ ani od kogo pożyczyć ;/.

ps. qrde co za producent baran nie napisał jaki to produkjt wrrrrr!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi