dinga Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam problem ze skype a mianowicie taki ze jak dzwonie lub ktos dzwoni do mnie to i przy odebraniu telefonu wyskakuje taki blad gdy najade na szczegoly bledu posiadam windows 98 SE(i na tym systemie chodzi skype tylko nie umnie),karta muzyczna to c-media CMI8738 6CH with SPDIF moze ktos sie spotkal z takim bledem i moglby pomoc, a mysle ze i rozwiazanie tego problemu da duzo satysfakcji. Zgory dziekuje PS.w tlenie moge sie laczyc przez rozmowe glosowa i dziala,choc podobno z mojej strony sa trzaski, nie wiem czy pomoze jak powiem ze zeby filmy ogladac musialem zmienic w ac3 filter output na PCM 32bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość procek05 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Spróbuj zainstalować nowsze lub starsze wersje skypa, kup karte dźwiękowa lepszą, a jak nie zadziała to zrób tak: :mur: PS.Jak ściągasz obrazki z windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Pewnie klawiszem print screen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinga Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz procek05 ale juz nic nie musiales mowic a starsze wersje nic nie daja bo zaczynalem od starszej a ktos poradzil zeby nowsza zainstalowal...i zadnej poprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...