Wofek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Czy powyższa płyta ma dźwięk 6 kanałowy ??? ( dźwięk jest na ALC650 ) Jeśli tak to gdzie są wyprowadzenia ??? PS Na płycie widnieje naklejka "6 Channel Audio" PS 2 Ale lamerskie pytanie... do czego to doszło :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 bylo kilka ver. 8K3A jedna z nich miala wlasnie dz.6ch,kiedys lisek o tym pisal.Jednak naklejka naklejka,ale rzeczywistosc moze byc inna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Aha jesli twoja wersje plyty to faktycznie ta z dz.6ch to dodatkowe kanaly powinny byc na oddzielnym sledziu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Kupiłem takową płytę na wyprzedaży w pewnej hurtownii komputerowej :P za 179 zł netto !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Kupiłem takową płytę na wyprzedaży w pewnej hurtownii komputerowej :P za 179 zł netto !!! 8) TY FARCIARZU !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jest poserwisowa - BIOS był zwalony i kupiłem bez pudełka, driverów i instrukcji... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...