bjabrzyk Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :-P no właśnie da sie na shuttle ak31 jest ona na vt8366A apollo kt266A przcować w dualu :? bo zawsze te pare pkt. w 3dmarku sie przyda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem czy to żart.. ? jeżeli nie to uświadamiam Ci: dual channel dla AMD jest tylko na chipsetach opartych o NF2 bądź VIA KT880, choć wiele tańszych niskobudżetowych płytek na tych chipsetach również nie posiada tej dogodności.. Edytowane 22 Lutego 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 no ok niewiedziałem więc sie chciałem zapytać bo może akurat by sie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...