Jewicz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) No to tak nie krzyczcie odrazu bo uprzedzam ze sie nie znam:P mam P4 3GHz z BOXowym radiatorkiem , karte graficzną Gigabyte Radeon 9600 XT , i Obudowe ( hehe w sumie chodzi o zasilacz) Tancer Davos 818. Nio i sprawa w tymz e mam ten komp moze 2 miechy a tepiepszone wiatraczki chodza coraz głośniej juz mnie to zaczyna denerwować szególnie ze czesto zostawiam kompa na noc... Nio i powiedzCIe mi ile by mnei wyniosło wyciszenie tego?? np npowe wiatraczki jakeiś cichutkie ... albo coś innego aha apropo ten radek strasznie mi sie grzeje przy okazji zeby go wyciszyć i lepiej chłodzić... PS co sądzicie o matach wygłuszających? nie powodują one dodatkowego grzania kompa?? albo o chłodzeniu wodnym ile kosztuje np używany zestawik? pełny i gotowy do mrożenia?:> Z góry dzięki za pomoc dla " nooba " :) :oops: Edytowane 23 Lutego 2005 przez Jewicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Procesor- zalman 7000 Grafika- zalman zm80C. Jeszcze tylko zasilacz i calosc jak makiem zasial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rtx Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 wszystkie wiatraki beda glosnie coraz chodzic:) kwestia w jakim czasie sie najedza kuzu!!! a maty wygluszajace niepolecam. ........................ AMD Barton 2500+ GF4 Ti 4200 340/635 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...