marrr Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 prosze o pilna pomoc potrzebuje na priv : BIOS do HIS EXCALIBUR RADEON 9200 128Mb DDR TV/DVI ( 250/166 ) jesli ktos ma taka karte i moglby zrobic i wyslac kopie biosu bede niezmiernie wdzieczny :) ps. mozemy tez pogadac o ew. rewanzu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja mam taka karte, tylko z wyzszymi taktowaniami (250/400). Jesli chcesz taki bios, to tylko napisz gdzie to na swoim dysku znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 przejzyj topic o radku 9800pro w kompendium wiedzy jest podana strona na ktorej sa biosy do wszystkich radkow jakie kiedykolwiek wyszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrr Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Buu przykro mi ale biosu do mojej karty nie ma w zadnym linku z topicu o radku 9800pro (pomimo ze jest ich tam sporo) :( po raz wtory prosze niech ktos mi to wysle lub wskaze adres do pobrania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrr Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 sprawa zamknieta - dostalem bios od znajomych i karta dziala jak powinna :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...