peter81 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 witam wszystkich mieskam obecnie w anglii i posiadam kompa z karta sieciawa bezprzewodowa i chcialbym sie dowiedziec jak uzyskac adres bramy gdyz podemna jest sklep komputerowy gdzie maja internet i rozsylaja go przez siec i najlepsze jest to ze nie maja zabezpieczenia i uzywaja dhcp a co sie z tym wiaze przydzielil mi numer ip automatycznie wiec nie mam problemu z kolizja nie potrzebuje dostepu do sieci tylko dostep do internetu a zabardzo nie wiem jak to zrobic wiec prosze o pomoc mam Windowsa Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 witam wszystkich mieskam obecnie w anglii i posiadam kompa z karta sieciawa bezprzewodowa i chcialbym sie dowiedziec jak uzyskac adres bramy gdyz podemna jest sklep komputerowy gdzie maja internet i rozsylaja go przez siec i najlepsze jest to ze nie maja zabezpieczenia i uzywaja dhcp a co sie z tym wiaze przydzielil mi numer ip automatycznie wiec nie mam problemu z kolizja nie potrzebuje dostepu do sieci tylko dostep do internetu a zabardzo nie wiem jak to zrobic wiec prosze o pomoc mam Windowsa Xp 1293166[/snapback] jesli maja tam dhcp, to adres bramy twoj komp powinien juz miec. za to prawie na pewno router puszcza sygnal tylko do konkretnych kompow - zapewne korzysta z adresow mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter81 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 probowalem znalesc urzytkownikow i mac adresy ale cos mi nie wychodzi mam karte cisco 350 szukac tych macow pod windowsem czy lepiej pod linuxem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 http://www.forum.wardriving.pl/ tu sie czegos dowiesz, powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...