Gość Lanselot Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Windows 2003, kumplowi pokazuje się przy uruchamianiu dowolnej gry i przy zamykaniu systemu. Co z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 sprawdz pamieci... wrzuc swoje pamieci u niego i sproboj cos wlaczyc... moze zmienial timingi w biosie, albo podkrecal je nie umiejetnie... wszystko wskazuje na RAM'y... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ten sam problem, ale ja nic nie grzebałem ani nie przestawiałem w parametrach kompa :) (patrz => załącznik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Pamięci na 100 % są sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...