jyrk Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 mam Geoforce 4 MX 440 SE 64 mb mam problem z puszczeniem wizji na Telewizor. W najnowszych sterownikach nie moge uaktywnić tej funkjcji. Może ktoś ten problem rozwiał i prosze o pomoc. Jakie stery bedą najlepsze Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zainstaluj TvTool :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyrk Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zainstalowałem i dalej nie działa :( a podłoczenie mam poprawne z Telewizorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 jeszcze trzeba go uruchomic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...