Przemo1983 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam Mam 2 kompy podpięte przez pentagrama cerberusa do neo 640, na jednym musi caly czas grac radio (birate 128) i chodzi o to ze jak na drugim kompie cos sciagam lub nawet przegladam strony to to radyjko lubi się przyciąć. Co musiałbym zrobic aby to radyjko grało płynnie, dodam że do jego odtwarzania używam winamp'a v. 5.08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak coż zasysasz to wykorzystujesz calą moc lącza <a przynajmniej do tego zmierza> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1983 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak coż zasysasz to wykorzystujesz calą moc lącza <a przynajmniej do tego zmierza> 1294354[/snapback] To wiem, pytanie jak to zrobic zeby ograniczyc pozostale programy, a najwyzszy priorytet nadac radiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mozesz sprobowac zainstalowac sobie Netlimitera i ustawic na cale polaczenie odpowiedni limit transferu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1983 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mozesz sprobowac zainstalowac sobie Netlimitera i ustawic na cale polaczenie odpowiedni limit transferu. 1294488[/snapback] Ale czy to bedzie dzialac skoro łączę się przez router sprzętowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) NIe powinno byc problemow, gdyz ograniczenie bedziesz stosowal tylko na wlasnym komputerze, a drugi nadal dostepne bedzie mial cale pasmo. Trudno jest mi powiedziec czy nie bedzie problemow typu drobe przycinki radia na poczatku sciagania pliku. Nie jestem pewien czy to ograniczenie zaskakuje od razu, czy tez dopiero po chwili sie dostosowuje. Edytowane 24 Lutego 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...