k_240 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 MAM PYTANIE. JEŻELI KTOŚ WIE CO SIE MOGŁO STAĆ TO PROSZE O POMOC BO JUŻ TUTAJ JAJKO ZNOSZE. MIAŁEM ZWARCIE W INSTALACJI W DOMU I PRĄD STRZELIŁ. POTEM JAK JUŻ SIE Z TYM UPORAŁEM OKAZAŁO SIE ŻE NIE MOGE URUCHOMIĆ KOMPA - W OGÓLE NIE REAGUJE. KOMP, GŁOŚNIKI I MONITOR SĄ NA JEDNEJ LISTWIE ALE TYLKO JEDNOSTKA CENTRALNA WYSIADŁA. CZY TO MOŻE BYC BEZPIECZNIK, ZASILACZ CZY JESZCZE JAKIEŚ INNE PASKUDZTWO? PROSZE O POMOC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 popierwsze odblokuj caps lock.dwa weź od kogoś porzycz zasilacz to będziesz wiedział czy to on najprawdopodobniej może zareagował bezpiecznik w nim.a jak na wymienionym zasilaczu komp nie ruszy no to już trochę gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 MAM PYTANIE. JEŻELI KTOŚ WIE CO SIE MOGŁO STAĆ TO PROSZE O POMOC BO JUŻ TUTAJ JAJKO ZNOSZE. MIAŁEM ZWARCIE W INSTALACJI W DOMU I PRĄD STRZELIŁ. POTEM JAK JUŻ SIE Z TYM UPORAŁEM OKAZAŁO SIE ŻE NIE MOGE URUCHOMIĆ KOMPA - W OGÓLE NIE REAGUJE. KOMP, GŁOŚNIKI I MONITOR SĄ NA JEDNEJ LISTWIE ALE TYLKO JEDNOSTKA CENTRALNA WYSIADŁA. CZY TO MOŻE BYC BEZPIECZNIK, ZASILACZ CZY JESZCZE JAKIEŚ INNE PASKUDZTWO? PROSZE O POMOC :) 1294420[/snapback] Jak u mnie wyłączą prąd to pomaga nachwile wyjącie kabla z kompa, i po chwili wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zasilacz napewno nie jest paskudztwem w kompie i jest baaaaardzo waznym elementem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...