maluszek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Zamieniłem dzisiaj mojego T-birda 1.4 na XPka 1700... Seria AGOIA, gdyby ktoś pytał... I muszę powiedzieć, że jestem rozczarowany i to bardzo. TB chodził na nominalnie na 10.5x133 a po podkręceniu na 11x150 (vcore +0.2v). LICZYŁEM NA TO (o naiwności moja :mrgreen:), że XP też pójdzie, tym bardziej, że nominalnie ma taktowanie 11x133. I co? I jajeczko, bo winda wstaje, ale próba podgrzania hotcpu powoduje freeze (vcore kręcony aż do +0.3V). Będę próbował jeszcze na 140-150, ale i tak się srodze zawiodłem (na razie - zobaczymy co będzie jak odblokuje mnożnik :mrgreen: ). Ma ktoś jakieś inne sugestie? Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Może pamiątki nie wyrabiają :?: Albo zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 problem w tym, że nie wyszedłem ani trochę powyżej tego co już było, więc pamiątki odpadają. z zasilacz tym bardziej, bo po pierwsze to jest enermax 550W, a po drugie XP żre mniej prądu niż TB... Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zostaw vcore w spokoju !!!! po jaka cholere dales mu napiecie powyzej 2V !!! chlopie to sa napiecia dla ludzi takich jak berkut i jego FC.Zostaw napiecie na default i daj fsb na 150 i masz model 2000+.U mnie bez ruszania napiecia leci na 160 (2100+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...