michalnici Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Siemanko. mam maly problem.kiedy właczam win xp to po chwili od zaladowania wszystkich programuw komputer sie resetuje,tak jak po wcisnieciu przycisku reset!! Nie wiem czy to jest wina systemu czy moze sprzętu.pomocy!! moja konfiguracja:Athlon xp 2200+,plyta Abit Nf7,WDC 80gb,Nvidia geForce fx 5200,256ram.(mam połączenie z netem) komputer byl skanowany nortonem 2004,spybotem,ad-awarem. HELP!! Pisz poprawnie. marked by Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 [...]kiedy właczam win xp to po chwili od zaladowania wszystkich programuw komputer sie resetuje,tak jak po wcisnieciu przycisku reset[...] 1294754[/snapback] A masz jakis inny system na tym kompie i dziala? napisz jeszcze jaki zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Włącz w trybie awaryjnym, uruchom msconfig i powywalaj wszystko, jak pomoże, to przywracaj pojedyńczo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 mam jeszcze winde 98 se i tam jest ok.zasilacz 300w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...