Cobra_vs Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Wlasnie Sprawilem sobie kompa [A64 3000+,płyta GA-knf-9,dysk saegate 120gb SATA NCQ, Asus 6600 128, ram 2x256Kingmax] zainstalowalem system i niby wszystko oki ale pojawila sie ikonka na pasku o tresci "bezpieczne usuwanie sprzętu" a po kliknieciu na nia chce usuwac ST3120827AS czyli dysk. Gdy próbuje usuwac to po restarcie dalej jest nieusunieta, i pojawia sie jeszcze "update Nvidia Stripe 111,79" i zaraz znika. Zglupialem bo zainstalowalem Raida SATA przed instalacja systemu a pozatym SATA działa poprawnie tak przynajmniej w menadżerze urządzeń jest napisane wiec nie wiem co z tym dyskiem?? sie dzieje. Prosze o rade bede bardzo wdzieczny THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A po co chcesz go usunąć?? A tak wogóle to pewno masz neostradę czyli to usuwanie sprzętu jest normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra_vs Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 No Wlasnie ze nie mam neostrady a ta ikonka to musi po cos byc ze akurat ST3210827A5 chce usuwac ale konfliktow zadnych nie ma. Moze to dlatego ze zainstalowalem XP profesjonala tak sie dzieje?? juz sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...