turkuć Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Czy to mozliwe? Procesor, pamiec, grafika stabilne - testowalem primem itd... Komputer wychodzi mi zgier na pulpit, zawiesza gry, odlancza karte grafiki - w pewnym momencie monitor przechodzi w stan oczewikania albo pojawia sie kaszana na ekranie, grafe sprawdzalem na innym kompie i wszystko ok. Calosc wyglada jakby grafa prez moment nie dostawala produ. Zasilka jest strasznie goraca, drugi wentyl zasysa gorace powietrze zspod socetu i wwiewa je bezposrednio na kondesatory. czytam za speed fanem: min max +3.3V 2.74 2.77 +5V 4.68 4.89 +12V 12.40 12.65 -12V -12.53 -12.12 -5V -5.20 - 5.15 co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jezeli plyta nie przeklamuje odczytow, to jak najszybciej wyjmij go z komputera ( zanim sie cos spali ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiateq Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 u mnie objawy identyczne, doslownie, kopia mojego przypadku :/ mialem tracera450w i myslalem ze to jego wina, kupilem Modecom350gtf - i jest to samo chyba nie zalezy to od zasilki, ale jeszcze nie wiem od czego - tez szukam pomocy na forum - jak uda Ci sie to rozwiazac, a pomoc uzyskasz skas indziej to blagam napisz mi jak na wiateq@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 mam epoxa 8rda+ z tego co czytalem raczej nie przeklamuje jutro ide po Tagana 380W mam nadzieje ze pomoze xan dzieki za usuniecie ostrzezenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 to wina zasilki ale zmien MOBO !!! masz procka zasilanego z 5V i ci nie wyrabia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 hyh mobo? jutro mialem isc po tagana 380 W a ty mowisz o plycie to dales mi do myslenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A wiesz jaka jest tem. zasilacza?? w everescie pokazuje aux to zasilacz jak mam ten sam zasliacz i mam ok 50*C po rozgrzaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...