Skocz do zawartości
dzidzi

Tracer Tro-787 Davinci Lcd 400w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pyatnie odnośnie obudowy jak w temacie. Z panelu LCD na przodzie obudowy odchodzi cały plik kabelków min "termometry", które zamontowałem przy CPU itd. mam jednak pewnien problem odchodzi od niego również głośniczek który strasznie piszczy podczas włączennia komputera. Myślę, że ma to jakiś związek z 3 innymi kabelkami które wychodzą z tego panelu LCD a których nie wiem wogóle gdzie podłączyć mają oznaczenia CPU SYS i HDD końcówki są łączone i kończą się podobnie jak końcówki do wejść na płycie dla napićia dla wentylatorków ale są zakrótkie. Proszę o pomoc może ktoś ma tą obudowę i wie co jak podłączyć :mur: .

Dzięki wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robisz to tak ze jedna koncowke podpinasz na plyte a z drugiej strony zdejmujesz "zatyczke" i podpinasz normalne kable CPU SYS i HDD wtedy pokazuje ci na wyswietlaczu i diodami zamiast samych diód ... mozna to tak w telegraficznym skrucie ujac ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm prawie rozumiem jednak mam przecież tylko jeden koniec bo drugiego nie widzę ponieważ jest gdzieś podłączony do tego LCD a to jest zabudowane.. To znaczy że mam np podłączyć kabelek od wentylatorka na CPU do tej końcówki???

:huh: dzięki za odpowiedź

Edytowane przez dzidzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi