gabiatko Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 CZE WSZYSTKIM moj problem polega na tym ze po wlaczeniu kompa sygnalizuje mi ze nie dziala wentylator na procu. Jednak wentylator jest podpiety prawidlowo i chodzi lecz ma zbyt mala predkosc ,JAK ZWIEKSZYC JEGO SZYBKOSC druga sprawa to procesor jest wykrywany przez bios na 1280 Mhz JAK ZROBIC ZEBY MIAL TYLE CO POWINIEN moj sprzet to:MSI KT4 ULTRA ,ATHLON XP 2000 , GF4 Ti42000 GAINWARD, 256 RAM 333 ddr z gory dzieki za pomoc gabiatko :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 CZE WSZYSTKIM moj problem polega na tym ze po wlaczeniu kompa sygnalizuje mi ze nie dziala wentylator na procu. Jednak wentylator jest podpiety prawidlowo i chodzi lecz ma zbyt mala predkosc ,JAK ZWIEKSZYC JEGO SZYBKOSC druga sprawa to procesor jest wykrywany przez bios na 1280 Mhz JAK ZROBIC ZEBY MIAL TYLE CO POWINIEN moj sprzet to:MSI KT4 ULTRA ,ATHLON XP 2000 , GF4 Ti42000 GAINWARD, 256 RAM 333 ddr z gory dzieki za pomoc gabiatko :roll: po 1 sprwdz czy podpiales we wlasciwe gniazdo wentyl od proca (bo sa 2 kolo siebie, jeden jest do proca drugi na dodoatkowy wetylator) u mnie tez tak bylo jak podpialem w miejsce gdzie powinien byc wentylator z mostka polnocnego po 2 skad wiesz ze za wolno chodzi 8O moze tak powinno byc :? po 3 przestaw w biosie fsb ze 100 na 133 i wtedy prosek bedzie wykrywany jako 2000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w Biosie jest funkcja żeby nie sprawdzał wentylatorka, możesz ją wyłączyć, ja tak zrobiłem bo mam WC :) jest to gdzieś gdzie masz temp i napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...