john2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Czy konieczne jest dokupienie specjalnego adaptera 24piny na 20pin. W płycie ASUS K8N-E mam zasilanie 20pin. Podłączyłem bez adaptera i również działa (4 piny mam wolne). Czy takie podłączenie będzie mieć zły wpływ na pracę komputera???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Czy konieczne jest dokupienie specjalnego adaptera 24piny na 20pin. W płycie ASUS K8N-E mam zasilanie 20pin. Podłączyłem bez adaptera i również działa (4 piny mam wolne). Czy takie podłączenie będzie mieć zły wpływ na pracę komputera???? 1295851[/snapback] wszystko bedzie dobrze dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jeżeli tak to, po co ten cały adapter 24/20 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 nie na każdej płycie głównej jest miejsce na "wystawienie" tych 4 wolnych pinów poza gniazdo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Dzięki za informację, teraz jestem troszkę spokojniejszy. Mam nadzieje, że wszystko będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) ale w tej wersji Chiefteca te 4 dodatkowe piny są odpinane (wiem, bo sam go dzisiaj do pewnego kompa montowałem), więc na każdej płycie będzie pasował Edytowane 24 Lutego 2005 przez sailence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...