Adam78 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czy ABIT SE6 INTEL 815 to jest wersja "wszystko w jednym" - ze zintegrowaną kartą graficzną i dźwiękową? Czy płyta daje możliwość ustawienia napięcia procesora inneg niż wartość nominalna dla danego procesora? (interesuje mnie czy mozna ustawic napięcie NIŻSZE niż standardowe - 1,5 V zamiast 1,65 dla Pentium 3 "Coppermine") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Tak, ma zintegrowana grafike. Dzwiek takze. Z napieciem to nie jestem do konca pewien ale bios ma opcje soft menu II wiec w nim sie takie rzeczy da przestawiac. Zajrzyj tutaj, moze cos Ci to wiecej pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jezeli domysle napiecie wynosi xV i ustawione jest poprzed fabryczne polaczenia noozek w procu to plyta tego nizej nie przestawi ja mam TUSL2-C (tak sie pisze poprawnie) i jest zaje.ista poprzednio mialem CUSL2-C mozliwosci oc sa swietne ja swojego celka 1.0A poscielm max na 1.7GHz pracuje na 1650MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Upgrade biosu do tego, który ma SoftMenu 3 i po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Płyty Asusa Tusl2-c i inne dają możliwość zmiany napięcia tylko w góre. Słyszałem, że w Abitach da się w obie strony, ale nie wiem na pewno, bo nie miałem nigdy Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 W ST6 mozna i w gore i w dol bez problemow.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 :D Dzięki wszystkim za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...