EWI-BARTI Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mam creative live inspire 6.1 6700 podłanczam je do karty sound blaster live i wszystkie głośniczki mi chodzą tylko centralny nie pracuje ,próbowałem już różnych ustawień i nie mogę nic zmienić co najciekawsze gdy robię test karty muzycznej to chodzi bardzo ładnie a gdy uruchamiam muzykę czy film tylko szumi co mam zrobić proszę o pomoc Serdecznie Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Nawet z CMSS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWI-BARTI Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 PROSZĘ NAPISZ MI CO TO JEST JA MAM STARSZY MODEL KARTY TO NIE JEST AUDIGY TYLKO SOUD BLASTER LIVE JAK TO URUCHOMIĆ O CZYM TY PISZESZ POZDRAWIAM BARTEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 To jest taka opcja w Play Center (program dołączony do Live!). Odpalasz go i naciskasz button żeby wysunęły przyciski do przeskakiwania piosenek (1,2,3...) i niżej powinien być napis CMSS albo Movie Mode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...