cudaczek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Nie jest to moze odpowiedni temat, ale mam jedno pytanie. Czy jest mozliwosc usuniecia rys z szyby lub chociaz zmniejszenia (Chodzi o rysy na szybie ktora chroni kineskop, mam telewizor LG 29cali 100hz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 idź do zegarmistrza. on ma takie coś do usówania rys z szkiełek zegarków. co prawda wmiare to drogie, ale na taki telewizor chyba warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Usuwanie rys to dosc kosztowny interes wiem bo moj brat sie tym zajmuje , pozatym technologia jest zagraniczna dlatego to cholerstwo drogie , sa specjalne urzadzenia do usuwania rys , oczywiscie do pewnej głebokosci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...