Liptonti Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) witam jak w temacie znacie jakes sklepy via internet ktore realizuja wysylke do polski interesuje mnie zakup ipoda 20 giga przy obeznym kursie dolca chyba siem opłaca...:) :wink: Edytowane 25 Lutego 2005 przez Liptonti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a co powiesz na nowegi irivera http://img10.allegro.pl/photos/oryginal/42...426387/42638769 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 hmm fajny ale raczej mi zalezy mi niskiej cenie wiec raczej ipod w sklepie apple 299 $ to juz jest niezle cieszylbym sie gdyby sie udalo kupic gdzies za 300$ z przesylka lub moze jakis malo uzywany za jeszcze mniejsza kwote... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 hmm fajny ale raczej mi zalezy mi niskiej cenie wiec raczej ipod w sklepie apple 299 $ to juz jest niezle cieszylbym sie gdyby sie udalo kupic gdzies za 300$ z przesylka lub moze jakis malo uzywany za jeszcze mniejsza kwote... 1297477[/snapback] to nie bedzie takie proste jak piszesz :) www.ebay.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...