KazMax Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Witam Proszę wszystkich chętnych o ocenę czy wynik troszkę ponad 5200 pkt. w 3DMark 2001 SE uzyskany przezemnie na sprzęcie w poniższej konfiguracji jest: - słaby :( - w normie :? - dobry :wink: - bardzo dobry :D Ostatnio w Enterze na P4 2,2 GHz z 512 Mb RDRAM PC800 i tą samą grafiką wycisneli TYLKO ciutkę ponad 5800 więc nie wiem co myśleć o moim sprzęcie.... Chętnych proszę o opinie i z góry dziękuję Pozdrowionka dla wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 karta powinna mysle sporo wiecej ale nie wiem jak z wydajnoscia durka ja mam tylko 3378 :( na tym co ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 bardzo dobry wynik imo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w okolicach dobrego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ja bym powiedzial BDB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Ja powiem że b. dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Bardzo dobry wynik. Kumpel ma podobny (5350) na TB1,33. Ta karta jest raczej wąskim gardłem tego systemu o którym pisałeś z ENTERA. Do PIV pow. 2GHz to jakieś 4Ti a nie 4Mx powinno się wkładać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...