Zielonyyyy Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Wiatm mam problem z wyborem sprzetu, zabardzo się na tym nie znam i oczekuje pomocy, dzieki chcialem dokonac wymiany procka, plyty glownej karty graf i ramum, czy bedzie to mi sie oplacac?????????????? mam athlona 1,8 p. g. asrocka via k. g. gf440 64ddram 256 ramu 266 ( za to oferuja mi 250zl) do wydania mial bym ok 1000-1100 chcaialem kupic kakiegos semprona na 754,do tego plyte gl. graficzną pod pci expres i jakis ram jak macie ochote to poleccie co byscie kupili za ta kase i czy sie oplaca taka wymiana glownie chodzi mi zeby gierki smigaly w miare normalnie dzieki pozro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Milion razy było co można kupić za tą kase !!!!! Nie masz przycisku SZUKAJ ?? Temat do zamknięcia :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 athlon 2500+ Mobile, plyta glowna cos za 300 zeta, i jakies pamieci 2x256 DDR... temat do zamkniecia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=50126 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyyyy Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...