Skocz do zawartości
Anar

Problem Z Fiolderami Na Barracudzie

Rekomendowane odpowiedzi

dzis rano wstaje i probuje uruuchomic gierke poprzez skrot na pulpicie, a tu nie moze znalesc pliku docelowego, wchodze do katalogu z gra atu.....!!!!!!!!!!!!!!1

..........*******brak plikow,caly 1Gb plikow serverowych,anti hackerskich, itd!!!!!!!!!!

ale tez nie ma podkatalogu z gra, zamiast tego jest iles tam katalogow wogole mi nie znanych (ich nazwy wygladaja jakby byly po chinsku napisane) - a callosc pokazuje ze zajmuje 355Gb danych choc jak patrze ilosc zajetego miejsca na dysku (ogolnie) wynoi 8.07Gb!!!!!!

z góry dziekuje za pomoc :/

(przepasza admina za maila, ale nie wiedzialem,że przychodzi mail do mnie by dokończyć rejestracje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis rano wstaje i probuje uruuchomic gierke poprzez skrot na pulpicie, a tu nie moze znalesc pliku docelowego, wchodze do katalogu z gra atu.....!!!!!!!!!!!!!!1

..........*******brak plikow,caly 1Gb plikow serverowych,anti hackerskich, itd!!!!!!!!!!

ale tez nie ma podkatalogu z gra, zamiast tego jest iles tam katalogow wogole mi nie znanych (ich nazwy wygladaja jakby byly po chinsku napisane)  - a callosc pokazuje ze zajmuje 355Gb danych choc jak patrze ilosc zajetego miejsca na dysku (ogolnie) wynoi 8.07Gb!!!!!! 

z góry dziekuje za pomoc :/

(przepasza admina za maila, ale nie wiedzialem,że przychodzi mail do mnie by dokończyć rejestracje)

1298457[/snapback]

hibernujesz kompa?

jaki masz system?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi