Anar Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dzis rano wstaje i probuje uruuchomic gierke poprzez skrot na pulpicie, a tu nie moze znalesc pliku docelowego, wchodze do katalogu z gra atu.....!!!!!!!!!!!!!!1 ..........*******brak plikow,caly 1Gb plikow serverowych,anti hackerskich, itd!!!!!!!!!! ale tez nie ma podkatalogu z gra, zamiast tego jest iles tam katalogow wogole mi nie znanych (ich nazwy wygladaja jakby byly po chinsku napisane) - a callosc pokazuje ze zajmuje 355Gb danych choc jak patrze ilosc zajetego miejsca na dysku (ogolnie) wynoi 8.07Gb!!!!!! z góry dziekuje za pomoc :/ (przepasza admina za maila, ale nie wiedzialem,że przychodzi mail do mnie by dokończyć rejestracje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dzis rano wstaje i probuje uruuchomic gierke poprzez skrot na pulpicie, a tu nie moze znalesc pliku docelowego, wchodze do katalogu z gra atu.....!!!!!!!!!!!!!!1 ..........*******brak plikow,caly 1Gb plikow serverowych,anti hackerskich, itd!!!!!!!!!! ale tez nie ma podkatalogu z gra, zamiast tego jest iles tam katalogow wogole mi nie znanych (ich nazwy wygladaja jakby byly po chinsku napisane) - a callosc pokazuje ze zajmuje 355Gb danych choc jak patrze ilosc zajetego miejsca na dysku (ogolnie) wynoi 8.07Gb!!!!!! z góry dziekuje za pomoc :/ (przepasza admina za maila, ale nie wiedzialem,że przychodzi mail do mnie by dokończyć rejestracje) 1298457[/snapback] hibernujesz kompa? jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anar Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 masz............ ....czytajjjjjj..... w sygnaturce....... ale problem nie rozwiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 masz............ ....czytajjjjjj..... w sygnaturce....... ale problem nie rozwiazany 1300315[/snapback] chodzilo mi o system operacyjny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 virus!!;] tez tak miałem, potem dyskos mi padł:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ja tez tak mialem jak po hibernacji zmienilem ustawienia, jak komputer wstal to same krzaczki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anar Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Win 98 se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...