muranox Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 witam. szukałem, szukałem i nie znalazlem posta na temat jak odblokować cache L2 z 256 na 512kb.. jeśli ktoś mógłby, bez rugania mnie, zapodać linka do tego tematu to byłbym wdzięczny. i jeszcze mam pytanko czy wogóle jest możliwe odblokowanie tego cachu na procku ? AXMH2000FQQ3C AIXIB0349MPM pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 http://www.overclockers.pl/txt.php?id=duron_xp_mod prosze cie bardzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Soker - z tego co google znalazły to jest to Athlon XP 2000+ Mobile a twój link jest do odblokowywania kaszy w Duronach. muranox - Kupiłes go na tej aukcji ?? http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=41961349 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 łącz mostki L9 penie masz przerwany ten od lewej jak ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muranox Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Soker - z tego co google znalazły to jest to Athlon XP 2000+ Mobile a twój link jest do odblokowywania kaszy w Duronach. muranox - Kupiłes go na tej aukcji ?? 1299038[/snapback] Jeszcze nie. ale zamierzam właśnie u tego sprzedawcy.. a czemu pytasz? btw. nie stać mnie na tego 2500 mobile który ma 512kb i dlatego sie pytam czy w tym 2000 można odblokowac L2 na 512kb w artykule który zapodał @soker na dole jest opis iż gość przetaktował xp 2400 na bartona 3000 i rozumiem że zrobił to w ten sam sposob co człowiek wyżej z duronem....? za odpowiedz bylbym wdzięczny Edytowane 26 Lutego 2005 przez muranox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 przeciez tam jest napisane ze tez polaczyl L2, kurde czytacie bez zainteresowania i zrozumienia, a poza tym Pure napisal ze to taki sam proc jak jego i zeby laczuc L9!! zakladasz temat i nic z niego nie wnioskujesz, ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Znaczy ja akurat ma throtona ale on ma też 256kb cache i tam powinno być identycznie jak u niego mostek l9 pierwszy od lewej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muranox Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 przeciez tam jest napisane ze tez polaczyl L2, kurde czytacie bez zainteresowania i zrozumienia, a poza tym Pure napisal ze to taki sam proc jak jego i zeby laczuc L9!! zakladasz temat i nic z niego nie wnioskujesz, ehh 1300296[/snapback] dobrze dobrze nie denerwuj sie. jakoś nie zauważyłem zeby pure napisał ze to taki sam proc, jak jego. z reszta juz nieważne. zakupiłem tego xp 2000-M. jak dojdzie przesyłka to mu poprawie te pamięć i napisze czy wszystko ok. Jakbym nie wiedział co jednak począć to i tak bede pytał :P pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...