Skocz do zawartości
muranox

Jak Odblokować L2

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

szukałem, szukałem i nie znalazlem posta na temat jak odblokować cache L2 z 256 na 512kb..

jeśli ktoś mógłby, bez rugania mnie, zapodać linka do tego tematu to byłbym wdzięczny.

i jeszcze mam pytanko czy wogóle jest możliwe odblokowanie tego cachu na procku ?

AXMH2000FQQ3C

AIXIB0349MPM

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soker - z tego co google znalazły to jest to Athlon XP 2000+ Mobile a twój link jest do odblokowywania kaszy w Duronach.

muranox - Kupiłes go na tej aukcji ??

1299038[/snapback]

Jeszcze nie. ale zamierzam właśnie u tego sprzedawcy.. a czemu pytasz?

btw. nie stać mnie na tego 2500 mobile który ma 512kb i dlatego sie pytam czy w tym 2000 można odblokowac L2 na 512kb

w artykule który zapodał @soker na dole jest opis iż gość przetaktował xp 2400 na bartona 3000 i rozumiem że zrobił to w ten sam sposob co człowiek wyżej z duronem....?

za odpowiedz bylbym wdzięczny

Edytowane przez muranox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez tam jest napisane ze tez polaczyl L2, kurde czytacie bez zainteresowania i zrozumienia, a poza tym Pure napisal ze to taki sam proc jak jego i zeby laczuc L9!!

zakladasz temat i nic z niego nie wnioskujesz, ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez tam jest napisane ze tez polaczyl L2, kurde czytacie bez zainteresowania i zrozumienia, a poza tym Pure napisal ze to taki sam proc jak jego i zeby laczuc L9!!

zakladasz temat i nic z niego nie wnioskujesz, ehh

1300296[/snapback]

dobrze dobrze nie denerwuj sie. jakoś nie zauważyłem zeby pure napisał ze to taki sam proc, jak jego. z reszta juz nieważne. zakupiłem tego xp 2000-M. jak dojdzie przesyłka to mu poprawie te pamięć i napisze czy wszystko ok. Jakbym nie wiedział co jednak począć to i tak bede pytał :P

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...