Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Witam wszystkich! Mam pytanko do uzytkownikow allegro. Czy placicie naleznosci tych aukcji. A moze inaczej czy ktos z was nie zaplacil?! Bo mnie dzisiaj przyszedl taki mail: "Wzywamy do dobrowolnego dokonania zapłaty z tyt. rozliczenia. W razie braku wpływu należnej kwoty na nasz rachunek będziemy zmuszeni podjąć odpowiednie kroki, mające na celu odzyskanie naszych należności, do wszczęcia postępowania sądowego włącznie." Mam do zaplaty 22.70 zl ale moze by tego tak nie placic?! :twisted: co o tym sadzicie?! Czy faktycznie moga ze mnie sciagac ta kase?! pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 raz to że mają twój adres , dwa ,że to niemoralne, no lae rób jak chcesz, bycie złodziejem chyba nie jest takie złe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 raz to że mają twój adres , dwa ,że to niemoralne, no lae rób jak chcesz, bycie złodziejem chyba nie jest takie złe :wink: adres moge zmienic :) tylko nie wiem czy nie beda miec starego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jak możesz to lepiej zapłać... to niewielka kwota a przypieprzyć się mogą do wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jak możesz to lepiej zapłać... to niewielka kwota a przypieprzyć się mogą do wszystkiego chyba tak zrobie!!! Pare piwek bedzie se trzeba odmowic :( no ale coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 warto zaplacic, bo zablokuuja ci wshystkie uslugi dodatkowe np cena minimalna itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 taka cena świętego spokoju , za mała by z Tobą do sądu poszli , ale naślą ci głupot od swoich prawników pewnie , gra niewarta świeczki ... Ps. to się nazywa aukcja ! http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7859746 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Witam wszystkich! Mam pytanko do uzytkownikow allegro. Czy placicie naleznosci tych aukcji. A moze inaczej czy ktos z was nie zaplacil?! Bo mnie dzisiaj przyszedl taki mail: "Wzywamy do dobrowolnego dokonania zapłaty z tyt. rozliczenia. W razie braku wpływu należnej kwoty na nasz rachunek będziemy zmuszeni podjąć odpowiednie kroki, mające na celu odzyskanie naszych należności, do wszczęcia postępowania sądowego włącznie." Mam do zaplaty 22.70 zl ale moze by tego tak nie placic?! :twisted: co o tym sadzicie?! Czy faktycznie moga ze mnie sciagac ta kase?! pozdrav Lagier Jak przekroczysz 15zł długu, to musisz zapłacić, bo jeśli tego nie zrobisz, to będziesz miał duże kłopoty - nie opłaca się za taką kwotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 taka cena świętego spokoju , za mała by z Tobą do sądu poszli , ale naślą ci głupot od swoich prawników pewnie , gra niewarta świeczki ... Ps. to się nazywa aukcja !http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7859746 wysoko ceni swoja siostre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a raczej jej blonke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 taka cena świętego spokoju , za mała by z Tobą do sądu poszli , ale naślą ci głupot od swoich prawników pewnie , gra niewarta świeczki ... Ps. to się nazywa aukcja !http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7859746 ??????? lol :lol: Ciekawe, co on ma na myśli? Albo inaczej, co dostanie osoba, która wygra aukcję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 taka cena świętego spokoju , za mała by z Tobą do sądu poszli , ale naślą ci głupot od swoich prawników pewnie , gra niewarta świeczki ... Ps. to się nazywa aukcja !http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7859746 "Sprzedający nie zgodził się na Escrow" - jak on mogl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 taka cena świętego spokoju , za mała by z Tobą do sądu poszli , ale naślą ci głupot od swoich prawników pewnie , gra niewarta świeczki ... Ps. to się nazywa aukcja !http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7859746 "Sprzedający nie zgodził się na Escrow" - jak on mogl :D O czym byla ta aukcja, bo ktos juz ja wywalil ;( moze macie gdzies w tempach tresc aukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 jeden koleś chciał sprzedać cnotę swojej siostry :D - - za 10 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 8O A fotka siostry chociaż była? Bo może szkoda by było tych 10zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a do mnie przyszły 2 maile: 1.żebym zapłacił w ciągu 10 dni i.. nie zapłaciłem bo się jakoś nie złożyło :wink: 2.że nie zapłaciłem i mi dają jeszcze 10 dni a jak nie zapłacę to usuną moje konto (mam tylko 1 pozytyw i raczej nie będę już sprzedawał) więc nie wiem sam czy ich olać?? Jestem krewnyy 17,70 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...