Gość Przemq Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mam necika od 20 stycznia 2005 roku (wczesniej miałem modem 56 kb/s , czego netem nie mozna nazwać), na poczatku było zarabiscie. Niecik smigał, stronki otwierały mi sie szybko, transfer 16-17 kilo cały czas ( 160 kb/s łacze ) i co najwazniejsze nigdy nie zrywało połączenia! O wczoraj jak tylko zaczne cos sciagac z jakiegos serwera to co 30 sekund mnie rozłacza!!!! Jak ogladam stronki albo przez emula albo edonkeya sciagam to nie zrywa połaczenia. czasem jak mnie rozłączy to długo sie nie moge połaczyć!!!! Mam modem Thomson speed touch, może to jego wina !!! Prosze o sensowe odpowiedzi!!!! pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Proponuje na poczatek przeskanowac kompa jakims dobrym antywirsem i do tego ad aware. A nuz zlapales cos w sieci. Druga sprawa to staraj sie nie uzywac programu wanadoo od tepsy tylko stworz sobie zwykle polaczenie telefoniczne i za pomoca skrótu który utworzysz sobie na pulpicie lacz sie z neo bo domyslam sie ze masz wlasnie neo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ja tez mam emila juniora i nie narzekam ... wiem tyle ze podczas korzystania z exeem lub torrent mnie rozlacza a i jeszcze jak sciagam plik na flashgecie i jest podzielony na 8lub wiecej kawałków (wiecie hyba o co chodzi) to mnie rozlacza ale w innym wypadku nie.... zainstaluj sobie program ze strony AutoConnect bardzo dobry program polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Dzieki za rade ten programik jest spoko. :) ja jak sciagam star downloaderem to mnie tez rozłacza przy podziale pliku na 4 cześci, ale jak sciągam przez programy p2p to jest ok. Edytowane 27 Lutego 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam W pracy używam Emila Biznes 512/512. Działa to średnio... Ostatnio gubi pakiety jak oszalały. Modemik wieszał się lecz wystarczyło kupić lepszy zasilacz i problem zniknął. Sieć działa na około 20 komputerów korzystajacych z internetu i ani razu nie zawiesił się podczas sciągana na wiele sesji. Ogolnie odradzam tego providera - gubienie pakietów czasami może doprowadzić do zdenerowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...