ara Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czym sie rozni wentylator z podwójnym łożyskiem od takiego z łożyskiem ślizgowym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 chyba z lozyskiem kulkowym na lozysku slizgowym sa cichsze (nie ma takiego mruczenia kulek) jednak stosunkowo szybko sie zuzywaja i nie lubia wysokich obrotow na lozysku kulkowym natomiast sa odrobinke glosniejsze ale moga duzo wiecej rpm osiagac i sa niezwykle trwale (Intel-Sanyodenki przykladem, kojo mojego domciu w seriwsie maja serwerownie a niej od 4lat nonstop kreca sie wentylki boxowe od PII266, lacznie 16 procow i jeszcze zaden sie nie zatarl, tylko co jakis czas sa przedmuchwiwywane sprezonym powietrzem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Chodzi mi o roznice pomiedzy tymi wiatrakami: Cooler Master DAF- S81 Typ łożyska ślizgowe Cooler Master DAF- B81 Typ łożyska podwójne łożysko Sa na tej stronie: http://www.4max.com.pl/sklep/wentylatory.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 niezbyt konkretne info dali :/ lepiej wez na podwojnym lozysku, jest to najprawdopodobniej podwojne lozysko kulkowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A mi w zasilaczu wentyl na łożysku ślizgowym padł po dziesięciu miechach. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czy ten wentyl bedzie bez problemu pasowal do zasilacza, czy trzeba bedzie przerabiac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A moze by tak http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czy ten wentyl bedzie bez problemu pasowal do zasilacza, czy trzeba bedzie przerabiac?On ma 3 pinowe złącze, a w zasiłce (jeśli wogóle jest) jest 2 pinowe. Więc musiałbyś trochę polutować/pociąć :). Chyba nic nie pokręciłem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Mam zasilacz Huntkey'a 300w tam jest 2pin czy wlutowane na stale ? Wogole sa przejsciowki 4pin na 2 pin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wogole sa przejsciowki 4pin na 2 pin?A po co przejściówka?? Lutownica w łapę :))). Mam zasilacz Huntkey'a 300w tam jest 2pin czy wlutowane na stale ? Sam sprawdź!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...