white rabbit Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 MAM następujący problem: Gdy mam włączonego azureusa , to nie działaja mi żadne stronki na przegladarce.(Nie można znaleźć serwera).. Dzieje sie tak za każdym razem gdy azureus jest aktywny. Podcza uruchamiania pojawia mi sie tez komunikat :? : Azureus did not shutdown tidily. Please check c:\windows\dane aplikacji\azureus\downloads....itd Z góry dziękuję o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Moim zdaniem azureus zabardzo Ci muli internet, musisz pozmieniać konfiguracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ogranicz troche upload w Azureusie a powinno byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...