tenczyk Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Widm wszystkich. :rolleyes: Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem używanego Canona A 75.To moja pierwsza cyfrówka więc wybaczcie być może banalne pytanie ale nie znam angielskiego i mam kłopot.Ściągnąłem aktualizację firmware do aparatu.Sformatowałem kartę i skopiowałem na nią rozpakowany folder z plikami oprogramowania.Jak dokonać aktualizacji z poziomu menu aparatu.Angole piszą że tam jest opcja aktualizacji frimware ale ja nie mogę tego znaleźć. :mur: Boję się troche eksperymentów żeby nie zepsuc dopiero co kupionego aparatu.Byłbym wdzieczny gdyby ktoś z was był tak miły i napisał mi co mam zrobić krok po kroku żeby zaktualizować oprogramowanie aparatu. tenczyk Edytowane 26 Lutego 2005 przez tenczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos22 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 A mógłbyś podać stronke z której masz sofcik do tego aparatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 dołączam sie do pytania... mam ten sam foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...