Portal Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Witam Co sadzicie o pamieci pod ktorymi podpisuje sie firma WILK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Podpisuje sie pod wieloma pamieciami.... Dziś zauważyłem że te WILKI to SAMSUNGI !!! Jakieś dziwne bo na nich nie pisze Samsung ale gdy do jednej ręki wziąłem Samsunga a do drugiej WILKA zauważyłem że są to jakby OEM'owe Samsungi - pisze na nich jak na Samsungach: KOREA GYE2425541-41 - dla przykładu ! Nie posiadaja napisu Samsung ale reszta sie zgadza ! 8) Nie przeżcie się tym że ten RAM od WILKA dziwacznie wygląda.... ważne jak chodzi ! 8) WILK często sprowadza Elixiry, które uważam za SZAJS !!! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na jakiej podstawie tak twierdzisz? przeciez wielu uzytkownikow (np. Rafal, Lisek i wielu innych) mialo te pamieci i spokojnie biegaly na 170mhz na maxymalnych timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na jakiej podstawie tak twierdzisz? przeciez wielu uzytkownikow (np. Rafal, Lisek i wielu innych) mialo te pamieci i spokojnie biegaly na 170mhz na maxymalnych timingachMiałem kilka egzempalrzy zrówno 128 jak i 256 MB Każdy chodził inaczej jeden szedł max na CL@ do 140 inny 145 jeszcze inny 150. Na żadnych nie udało mi się uzyskać w pełni stabilnej częstotliowści 166 MHz mimo dźwigania napięcia do poziomu 2.8 V ! :? Teraz mam Kingstonki - Winbond 7.5ns - PC266 - które bez wiekszych oporów śmigają na 166 MHz i więcej do 185 MHz na CL 2.5 - reszta na MAXA - Command 1T, Fastest, 4way Interleave itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...