Dunaj Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 W sobotę na ul.Bokserskiej w Warszawie jest impreza o ''enigmatycznej'' nazwie - ''MEGA TATOO'' , kto się wybiera i co sądzicie na temat tatuażu na tą okazję specjalnie zmieniłem logo na swoją dziarkę :):):) / i jak to właściwie jest płaci się tam za zrobienie tatuażu czy nie bo już tyle wersji słyszałem, że w końcu nic nie wiem :(/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Sorki, jakoś tak wyszło, że post jest podwójny, ale to świadczy o sile problemu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Na forum "nowości"? Leci na oślą... ludzie, myślcie zanim coś zrobicie bo ktoś to później za Was musi posprzątać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Hmmm.... no przyznam, sorry za temat, ale jakoś tak za bardzo się przejąłem sprawą tatuażu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...